Clubcollectie informatie

 

Vanaf dit jaar hockeyen onze leden in prachtige tenues van ‘The Indian Maharadja’, shirts van Apeliotes geel met een donkerblauwe band aan beide zijde hieronder een donkerblauwe short/rok en donkerblauwe kousen.
Ook hebben we sinds het seizoen 2018-2019 een clubtrainingspak van Indian Maharadja en speciale gele Apeliotes uitsokken (deze zijn niet verplicht).


Deze clubcollectie is verkrijgbaar bij Intersport Twinsport voor een speciaal Apeliotes tarief (25% korting op de adviesprijs):

Prijs leden (25% korting op adviesprijs):

 

  • Wedstrijdshirt                  € 29,99 ipv € 39,99
  • Wedstrijdshort/rok           € 26,25 ipv € 34,99
  • Logokousen (uit/thuis)    € 9,75 ipv € 12,00
  • Trainingsjas                     € 41,24 ipv € 54,99
  • Trainingsbroek                € 37,49 ipv € 49,99

 

LET OP: Wanneer je met minimaal 12 mensen uit je team een onderdeel uit bovenstaande clubcollectie aanschaft, ontvang je 30% korting op de adviesverkoopprijs in plaats van 25%. Nieuwe leden uit hetzelfde team die op een later moment individueel dit product willen aanschaffen krijgen niet de 30% korting maar de 25% korting.

clubcollectie apeliotes

 

Verder biedt Apeliotes haar leden merchandise voor buiten de velden, zodat je nooit meer zonder hoeft! Deze merchandiselijn is te bestellen via het bestelformulier rechts op deze pagina.


Zwembroek € 12,50

Hard gehockeyd en je body laten shinen op het Waalstrand? Dan is de Apelioteszwembroek écht wat voor jou! Deze blauwe zwembroek voorzien van een Apelioteslogo is een waardevolle toevoeging onder jouw goddelijke hockeytorso.


Pullover € 25,-

Ook wanneer de hete zomers in worden geruild voor koelere najaarsdagen, wil jij je mede-Apelioten natuurlijk naar de overwinning juichen zonder dat de kou jou daarvan weerhoudt. Schaf daarom deze warme Apeliotespullover voorzien van Apelioteslogo aan en als je de kroeg induikt kun je hem omknopen als ultiem stereotype hockeyer.


Softshelljas € 54,95 (excl. intitialen)

Met de softshelljas voorzien van Apelioteslogo kun jij Apeliotes vertegenwoordigen naast het veld en daarbuiten. Paraderen door de UB: soggen was nog nooit zo stijlvol! Voor 2,50 extra kun je intialen op je jas laten bedrukken.