Open Trainingen

De Open Training van Apeliotes is voor leden én voor niet leden. Iedereen is welkom, ongeacht wat je niveau is!


De training wordt elke vrijdag gegeven om 19:30 door ervaren trainers. Het is een extra trainingsmoment voor leden die meer willen trainen of niet mee kunnen doen met hun eigen training. Daarnaast leer je andere leden kennen van andere teams. 


Voor nieuwe en niet-leden is de training een perfecte mogelijkheid om te proeven van de sfeer bij Apeliotes en vrijblijvend een lekker uurtje te hockeyen!


Of de training doorgaat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen via het Facebook evenement. Het minimum aantal hockeyers is 8. Wanneer er op de donderdag voor de training om 18:00 uur niet genoeg mensen zijn, wordt de training afgelast. De mensen die op ge├»nteresseerd staan worden niet geteld als aanwezigen. Zet jezelf dus echt op aanwezig wanneer je wil komen. Zo wordt voorkomen dat de training afgelast wordt terwijl er toch genoeg mensen zijn. 


Ook keepers zijn van harte welkom! Wel vragen we je of je dit van tevoren door kan geven, dan kan er rekening mee gehouden worden bij het ontwerpen van de oefeningen. 


Via de onderstaande link kom je op de Facebookpagina. Like deze pagina, dan wordt je op de hoogte gehouden van de trainingen! De regels en richtlijnen staan ook in de evenementen vermeld die op de pagina verschijnen. 


https://www.facebook.com/ApeliotesOpenTrainingen/