Clubcollectie informatie

 

Onze leden hockeyen in prachtige tenues van ‘The Indian Maharadja’, shirts van Apeliotes geel met een donkerblauwe band aan beide zijde hieronder een donkerblauwe short/rok en donkerblauwe kousen.
Ook hebben we sinds het seizoen 2018-2019 een clubtrainingspak van Indian Maharadja en speciale gele Apeliotes uitsokken (deze zijn niet verplicht).


Deze clubcollectie is verkrijgbaar bij Intersport Twinsport voor een speciaal Apeliotes tarief (25% korting op de adviesprijs):

Prijs leden (25% korting op adviesprijs):

 

  • Wedstrijdshirt                  € 29,99 ipv € 39,99
  • Wedstrijdshort/rok           € 26,25 ipv € 34,99
  • Logokousen (uit/thuis)    € 9,75 ipv € 12,00
  • Trainingsjas                     € 41,24 ipv € 54,99
  • Trainingsbroek                € 37,49 ipv € 49,99

 

LET OP: Wanneer je met minimaal 12 mensen uit je team een onderdeel uit bovenstaande clubcollectie aanschaft, ontvang je 30% korting op de adviesverkoopprijs in plaats van 25%. Nieuwe leden uit hetzelfde team die op een later moment individueel dit product willen aanschaffen krijgen niet de 30% korting maar de 25% korting.

clubcollectie apeliotes

 

Verder biedt Apeliotes haar leden merchandise voor buiten de velden, zodat je nooit meer zonder hoeft! Deze merchandiselijn is te bestellen via het bestelformulier rechts op deze pagina.


Zwembroek € 12,50

Hard gehockeyd en je body laten shinen op het Waalstrand? Dan is de Apeliotes zwembroek écht wat voor jou! Deze blauwe zwembroek voorzien van een Apeliotes logo is een waardevolle toevoeging onder jouw goddelijke hockeytorso.


Pullover € 25,-

Ook wanneer de hete zomers in worden geruild voor koelere najaarsdagen, wil jij je mede-Apelioten natuurlijk naar de overwinning juichen zonder dat de kou jou daarvan weerhoudt. Schaf daarom deze warme Apeliotes pullover voorzien van Apeliotes logo aan en als je de kroeg induikt kun je hem omknopen als ultiem stereotype hockeyer.


Softshelljas € 54,95 (excl. intitialen)

Met de softshelljas voorzien van Apeliotes logo kun jij Apeliotes vertegenwoordigen naast het veld en daarbuiten. Paraderen door de UB: soggen was nog nooit zo stijlvol! Voor 2,50 extra kun je intialen op je jas laten bedrukken.

Sporttrui € 15,- (excl. bedrukking)

Ook kan jij jezelf warmhouden met de nieuwe Apeliotes sporttrui! Voor deze trui is een ander ontwerp gebruikt dan het originele Apeliotes logo, maar dat maakt hem niks minder! En slechts voor € 2,50 extra kan jij deze trui laten bedrukken met je initialen, (bij)naam, of team.

Sportshirt € 15,- (excl. bedrukking)
Bovendien omvat onze collectie van Apeliotes een nieuw product: een sportshirt. Naast het Apeliotes logo op de rug is er wederom mogelijkheid om dit shirt extra te laten bedrukken (€ 2,50). Dus ga snel naar het bestelformulier en bestel dit nieuwe sportshirt om te flaneren in de fitness of op het hockeyveld!