Quicklinks
Contact
N.S.H.C. Apeliotes

Adres
N.S.H.C. Apeliotes
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen

Postadres
Postbus 1268, 6501 BG Nijmegen

Societeit
Villa van Schaek
Van Schaeck Mathonsingel 10
6512 AP Nijmegen

+31 6 53202074

[email protected]

Klik hier voor alle contact gegevens

Feesten

Helaas komt het einde van het hockeyseizoen alweer in zicht. Gelukkig komt daardoor ook het Zomerstopfeest steeds dichterbij! Deze vindt plaats op zondag 12 juni, de laatste officiƫle competitiedag. We sluiten deze avond traditiegetrouw het seizoen af met een mooi feest dat je als echte Apelioot niet mag missen!
Het zomerstopfeest is een moment van verbroedering voor de hele vereniging, waarbij we samen de vele mooie sportprestaties van het afgelopen seizoen vieren. Ook het ophalen van herinneringen en sappige roddels over dronken avonden mag natuurlijk niet ontbreken.

We starten met een heerlijke BBQ in de achtertuin van de Villa van Schaeck. Na afloop hiervan worden een aantal teams in de spotlights gezet. Zo zal het Team van het jaar deze avond verkozen worden. Ook wordt de felbegeerde BierBokaal aan de winnaars van de pitchercompetitie uitgereikt!
Het feest (met DJ!) gaat door tot in de late uurtjes in de grote zaal. Bier, wijn en fris is uiteraard voor €1,- verkrijgbaar, shotjes voor 50 cent!

Aanmelden voor de BBQ kan per team en kost €8,50 per persoon. Je kan je team aanmelden door het formulier in de volgende link in te vullen: http://goo.gl/forms/ bma1YOOKFj