Commissies

Lijkt het je leuk om je actief in te zetten voor Apeliotes mail dan naar [email protected] 


De Toernooicommissie

Apeliotes organiseert elk jaar een drietal toernooien, namelijk het Echte Studenten Hockeyen Bij Apeliotes-toernooi, het vijf tegen vijf zaalhockeytoernooi en het Beachhockeytoernooi. De toernooicommissie zet zich samen met de Commissaris Intern hard in om van deze toernooien een groot succes te maken. Dit doen ze door de toernooien voor te bereiden, te promoten en er uiteraard op de dag(en) zelf een geweldig feest van te maken! De commissie bestaat uit 7 Apelioten, die vaak samen eten voor vergaderingen en op borrels vaak goed vertegenwoordigd zijn.


De Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie organiseert allerlei leuke activiteiten zoals een biercantus of pubquiz. Daarnaast organiseert de activiteitencommissie het Winterstopgala en het Zomerstopfeest. Voor het gala is de commissie onder andere verantwoordelijk voor het kiezen van een sfeervolle, gezellige locatie, waar menig Apelioot zich een avond goed kan vermaken! Hiervoor zijn ook een DJ en band van belang en ook bij de aankleding moet stilgestaan worden. Tijdens het Zomerstopfeest wordt er eerst gezellig gebarbecued. Aan het einde van de barbecue wordt de winnaar van de Pitchercompetitie bekend gemaakt en kan het feest beginnen. Ten slotte kan de Activiteitencommissie ten hulp geroepen worden door een team wanneer zij een themaborrel organiseren. Vind jij het leuk om feesten te organiseren en denk je een goede bijdrage te kunnen leveren aan dit mooie, jaarlijkse evenement? Geef je dan op voor de activiteitencommissie!


Sponsorcommissie

Om in gave evenementen of activiteiten te kunnen investeren, is er geld nodig. Dit geld kan o.a. worden verkregen door middel van sponsoring. De sponsorcommissie ondersteunt de Commissaris Extern in het zoeken en werven van sponsoren. Zij hebben daardoor contact met verschillende bedrijven in en om Nijmegen. Het is daarmee meteen een mogelijkheid om te kunnen netwerken! Ben jij iemand die het leuk vindt om met bedrijven in contact te komen en een bijdrage wil leveren aan de clubkas? Geef je dan op voor de sponsorcommissie!


Stickstofcommissie
De Stickstofcommissie is dit jaar opgericht. Het doel van deze gezellig commissie is een spetterend eindtoernooi van 3 dagen neerzetten. Allereerst moeten zij een zo gunstig mogelijk contract met een locatie proberen te krijgen. Daarnaast is promotie ontzettend belangrijk voor dit toernooi. Rond januari, wanneer de inschrijvingen van het toernooi open gaan, kan de commissie zich gaan richten op de invulling. Er wordt gezocht naar leuke attracties, goede artiesten en andere elementen die het weekend een goede boost zullen geven!


Promotiecommissie

De promotiecommissie richt zich op het promoten van Apeliotes in Nijmegen. Dit wordt onder andere gedaan tijdens de studentenintroductie, maar ook voor toernooien (zoals het Stickstof Toernooi) of open feesten van Apeliotes. Op deze manier blijft Apeliotes een begrip onder studenten! Een erg gezellig en enthousiaste commissie dus! Ben jij creatief en wil jij ook anderen enthousiast maken over Apeliotes? Geef je dan op voor de promotiecommissie!


Introductiecommissie

De introductiecommissie helpt het bestuur met het organiseren van activiteiten van Apeliotes tijdens de studentenintroductie van de RU en de HAN. Hierbij wordt gedacht aan de sportdagen en introductiemarkten. Op deze dagen helpt de introductiecommissie met het opbouwen en begeleiden van de activiteiten. ’s Avonds kunnen de kroegen worden bezocht om de introductie ook dan mee te maken. Tijdens deze periode is dit dus een erg gezellige en actieve commissie.


De Sociëteitscommissie

Deze groep Apelioten zet zich wekelijks in achter de bar. Vind jij het leuk om de bar eens van de andere kant te bekijken en je tapskills aan de hele vereniging te showen? Dan is de sociëteitscommissie zeker iets voor jou!


De redactiecommissie
De redactiecommissie brengt eenmaal per kwartaal de Apelioterie uit, het verenigingsblad van Apeliotes. Hiervoor interviewen zij trainers, spelers, aanvoerders, commissies of het bestuur. Daarnaast brengen zij verslag uit van activiteiten,  toernooien en andere evenementen. Het leukst om te lezen zijn misschien nog wel de wist-je-datjes over je mede Apelioten. Alle redactieleden zijn zeer bekwaam in het schrijven van leuke teksten en zorgen altijd voor een prachtige lay-out van de Apelioterie inclusief fotocollage.